78171

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Polášek (85.71.180.241) --- 10. 9. 2010
Re: otazka na pana Turčániho

"Zomeľte na mäsovom mlynčeku (mriežka malého priemeru) 0,1 kg cesnaku, zalejte 0,5 litra 60 % liehu, nechajte macerovať 2 týždne, prelejte cez záclonovinu a na každých 5 litrov cukrového roztoku vlejte štamperlík-frťan macerátu. Ak budete postrekovať, tak vlejte frťan do litra vody a postriekajte včely a plásty v úli asi tak 02 litra na včelstvo. Ostáva len na Vás, či tak učiníte, pretože je to len ľudový prostriedok. No cesnak ako taký, ľudskému zdraviu pomáha. Anton"

Jestli nebude lepší frťana toho česnekového macerátu vlít do včelaře než do cukru či včel. Včelař pak bude zdravější, bude se o včely lépe starat a včely potom budou taky zdravější....

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 47193


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu